Restauratie

Ambacht als basis!

Kerken, kastelen, stadhuizen, grachtenpanden en landhuizen. Ze hebben de tand des tijds doorstaan. Prachtige gebouwen die voor de eeuwigheid gebouwd blijken te zijn. Toch moet juist aan deze gebouwen de nodige zorg besteed worden om het goede voor de toekomst te behouden.
De gebouwen hebben hun eigen verhaal, een bijzondere sfeer en ambiance. Het binnenlopen ervan is vaak een belevenis op zich. Restaureren is het ontdekken van de waarde van ons erfgoed. De kracht van het bestaande detail is een basisvoorwaarde.

Gerichte aanpak

Om cultureel erfgoed duurzaam te restaureren en conserveren is de juiste kennis van materialen vereist. De Heeren Bouwmeester pakt iedere restauratie en meerjarig onderhoud projectmatig aan. Door het toepassen van de juiste materialen is de duurzaamheid gewaarborgd.

Vakmanschap

Liefde voor het vak. Daar begint het bij De Heeren Bouwmeester mee. De passie wordt aangevuld met een grote dosis vakmanschap. De vaklieden van De Heeren Bouwmeester hebben dit ambachtelijke werk, door jarenlange ervaring, in de vingers.