Projecten interieur

Woon-leef keuken Doorn

Een woon-leef keuken is niet meer weg te denken uit huidige interieurs. In dit project hebben wij de keuken, wandmeubel, garderobekast en tafel mogen realiseren. Dit alles in één stijl! Eiken fineer gecombineerd met een prachtige plaat van Decolegno. Het werkblad van composiet met marmerlook maakt het plaatje af en tijdloos

Onze uitdaging in dit project en de grote wens van de klant was om de ruimte in het geheel te houden. Door onze 3d tekeningen konden we de ruimte vooraf goed indelen en tonen aan de klant.

Schouwkast Assen

Tijdens de restauratie van deze twee-onder-een-kap woning in Assen was de originele schouw helaas niet meer te herstellen. De wens van de klant was om de oorspronkelijke schouw in ere te herstellen, na het zoeken van oude tekeningen zijn we in de werkplaats aan de slag gegaan. We hebben de exacte profilering van de bestaande paneeldeuren kunnen reproduceren wat maakt dat dit meubel er net zo uit ziet als de rest van alle paneeldeuren in de woning en als de originele schouw.

Wat nu anders is dan vroeger en wat ons extra uitdaging gaf is de verdeler van de vloerverwarming. Ook die hebben we netjes weggewerkt in dit project uiteraard is deze altijd bereikbaar voor onderhoud.

Maatwerk meubels en kasten

Slaapkamerkast met paneeldeuren

Slaapkamerkast met paneeldeuren

Een schuine hoek in de ruimte vraagt om maatwerk. Zo ook in deze ruimte. De kast op maat hebben we gespoten in de kleur 'London Stone'.

Zolder kast schuin

Zolder kast schuin

Een plek waar maatwerk echt zichtbaar wordt is onder een schuine kap. Zo ook bij deze klus, een witte kast met eikenfineer blad. Elke ruimte wordt goed benut!

Koffie corner

Koffie corner

Klein maar fijn! De wens van deze klant was extra ruimte in de vorm van een koffie corner. Een koffie corner kan op maat gemaakt worden in ieder gewenste stijl.

Vakkenkast

Vakkenkast

Het eikenfineer in dit project is behandeld met een twee componenten olie, die te krijgen is in maar liefst veertig kleuren. Zowel een gesloten kast als open vakken.

Maatwerk bureau

Maatwerk bureau

Zwevend bureau en kast geproduceerd en geplaatst. Door middel van de zwevende plank van eiken fineer met led verlichting is alles mooi uitgelicht.

CV kast

CV kast

Installaties laten we liever buitenMet deze kast blijven de installaties buiten zicht, maar wordt de ruimte goed benut. Alles is uiteraard nog wel bereikbaar!

Maatwerk keukens

Keuken Assen

Keuken Assen

We hebben in Assen een indigo blauwe keuken een koffie corner mogen realiseren. De origineel blauwe keuken speelt met licht en kan soms blauw, maar ook zwart lijken!

Keuken Zegveld

Keuken Zegveld

In deze nieuwbouwwoning hebben wij de keuken mogen realiseren, een gespoten keuken in de kleur off black. Genoeg bergruimte en plek voor mooie items.

Landelijke keuken Woerden

Landelijke keuken Woerden

Een maatwerk keuken! Handgemaakte paneeldeuren gespoten, afgewerkt met een composieten werkblad. Om het geheel af te maken een prachtig fornuis en tegelwerk.