Projecten fundering/beton

Laurentiuskerk Weesp

Deze kerk was in zeer slechte staat. Allereerst hebben wij hier het funderingsherstel uitgevoerd door onder andere bestaande vloeren te verwijderen en stalen buispalen geheid. Gaten geboord door poeren onder de kolommen en in de steunberen van de kerk, daarin zware stalen liggers geschoven die in de nieuwe dragende constructievloer zijn opgenomen. 

In de kerk zijn een Yoga studio, brouwerij/horeca, hotelkamer en appartementen gekomen. Daarvoor zijn betonnen verdiepings-vloeren door ons gemaakt. 

In een latere fase hebben wij in de oude kerktuin het betonwerk voor een vrijstaande woning uitgevoerd welke bestond uit het heiwerk, beton fundering, kelder en verdiepingsvloeren.

Herstel betonwerk Diemen

Bij een flat aan de Beukenhorst is er een grote gasexplosie en brand geweest. Verschillende verdiepingsvloeren, balkonplaten en wanden zijn daar weg geblazen en/of ernstig beschadigd. De Heeren Bouwmeester heeft in overleg met de constructeur verschillende werkzaamheden uitgevoerd:

Scheurherstel wanden en consoles, nieuwe vloeren aangebracht inclusief het storten van beton, nieuwe prefab balkonplaten geproduceerd en geplaatst en tot slot door de brand zwart geblakerde beton gereinigd en door hitte losgekomen betonschollen verwijderd.

Funderingsherstel

Beweeg over de afbeeldingen heen en lees meer over het project.

Compleet betonwerk