Monumenten houden van ambacht

Kom bij ons werken!

Bedrijfsleider

Voor DHB zijn we op zoek naar een betrokken en ondernemende Bedrijfsleider, die gaat zorgen voor een synergie met de andere verwante bedrijven binnen Valutum. Er zijn groeimogelijkheden naar de functie van Directeur.

Wie zijn wij

DHB is van oorsprong een familiebedrijf en al bijna 25 jaar lang een toonaangevende specialist binnen de restauratiebranche. Denk aan het restaureren van forten, een oud stadhuis, een kerk of een hotel. Maar ook de watertoren in Woerden. DHB is sinds 1 januari 2023 onderdeel van Valutum. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, hoge betrokkenheid en sterke onderlinge verbinding.

We werken met een klein en gedreven team met hart voor vakmanschap en kwaliteit. Met elkaar en voor elkaar iets
moois maken voor een tevreden klant! Dat is wat werken bij DHB leuk maakt voor mij.

Dieks

Project Organisator

Indeling taken

Klantmanagement
15%
Commerciële taken
10%
Aansturing en ontwikkeling team
25%
Bedrijfsstrategie
15%
Monitoren van budgeten
15%
Projectmanagement
20%

Wat ga jij doen?

Om de ambities te continueren en organisatieontwikkeling te borgen, zijn we op zoek naar een Bedrijfsleider voor ons bedrijf. Vanuit deze functie zijn er mogelijkheden om door te groeien naar de functie van Directeur.

Je hebt de dagelijkse leiding over het team. Als Bedrijfsleider ben je uiteraard verantwoordelijk en betrokken bij het gehele proces. Met jouw inhoudelijke kennis bewaak je actief de realisatie van onze projecten en heb je overzicht over de financiële zaken. Je stelt gezamenlijk met de directie doelstellingen vast en jullie zorgen ervoor dat deze worden behaald of bijgesteld. 

Jouw profiel

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring in de bouwsector, zowel in de aansturing van projecten
als in een verantwoordelijke functie

Stel direct je vraag

Linda Witvoet - Senior HR-Adviseur

Mail Linda

Wat bieden wij

Feitjes over DHB

De Heeren Bouwmeester is een bedrijf met écht vakmanschap. Het is mooi om te zien hoe iedereen vol passie en respect werkt aan de mooie restauratie projecten.

HR afdeling Valutum

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kom een kopje koffie drinken en wij vertellen meer over ons mooie bedrijf en projecten. Stuur jouw motivatie en CV naar onze HR afdeling via de button.

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie neem dan contact op met Linda Witvoet, + 31 (0) 6 58 84 67 99